VIKTORIA RIBE

Mitt navn er Viktoria, og jeg er 20år gammel. Jeg har vært aktiv innenfor trening de siste fem årene, og har prøvd, feilet og lært i denne perioden. I 2019 fikk jeg et kronisk smertesyndrom, og trening ble dermed en viktig del av behandlingen for å håndtere smertene.


Trening ble veldig viktig for min fysiske helse, men også den mentale helsen min. Det er store sammenhenger mellom fysisk og mental helse, og jeg ønsker å kunne hjelpe flest mulig folk med å kunne oppnå et sunt forhold til mat og trening.


Målet mitt er å kunne hjelpe flest mulig med nettopp dette, og det er også viktig for meg at dette er noe folk skal kunne investere i. Derfor startet jeg PushYourself. Det å gjøre en livsstilsendring er ikke lett, og da er det veldig godt å ha noen i ryggen, som har kunnskapen til å hjelpe deg og som kan motivere deg når du trenger det. 


Som coach er jeg opptatt av en sunn og blansert livsstil.  Jeg vil være ved din side gjennom hele prosessen, motivere deg, pushe deg og være her for deg når du trenger en liten pep-talk. Jeg brenner for at du skal nå dine mål, og sammen, som et team skal vi få til akkurat det! 

Utdanning

  • Personlig Trener, AFPT
  • Kostholdsveileder, AFPT
  • Coaching, AFPT
  • Mer enn 5 år treningserfaring